به گفته شفاف ، بر اساس تجزيه و تحليل متخصصان دانشكده پزشكي هاروارد ، در مجموع 5 وعده ميوه و سبزيجات در روز بيشترين مزاياي سلامتي را دارد. مطالعه آنها ، كه در مجله Circulation به صورت آنلاين منتشر شد ، داده هاي مربوط به سلامت و رژيم غذايي را براي حدود 2 ميليون نفر …
بدن ما چقدر ميوه و سبزي نياز دارد؟ https://online-mag.ir/2021/10/بدن-ما-چقدر-ميوه-و-سبزي-نياز-دارد؟/ مجله آنلاين Fri, 01 Oct 2021 03:44:18 0000 مجله تندرستي https://online-mag.ir/2021/10/بدن-ما-چقدر-ميوه-و-سبزي-نياز-دارد؟/ به گفته شفاف ، بر اساس تجزيه و تحليل متخصصان دانشكده پزشكي هاروارد ، در مجموع 5 وعده ميوه و سبزيجات در روز بيشترين مزاياي سلامتي را دارد. مطالعه آنها ، كه در مجله Circulation به صورت آنلاين منتشر شد ، داده هاي مربوط به سلامت و رژيم غذايي را براي حدود 2 ميليون نفر …
به گفته شفاف ، بر اساس تجزيه و تحليل متخصصان دانشكده پزشكي هاروارد ، در مجموع 5 وعده ميوه و سبزيجات در روز بيشترين مزاياي سلامتي را دارد.
مطالعه آنها ، كه در مجله Circulation به صورت آنلاين منتشر شد ، داده هاي مربوط به سلامت و رژيم غذايي را براي حدود 2 ميليون نفر در سراسر جهان تا 30 سال پيگيري كرد.
به گزارش دويچه وله ، افرادي كه 5 وعده از اين اقلام مصرف كردند در مقايسه با افرادي كه فقط 2 وعده ميوه و سبزيجات در روز مصرف مي كردند نتايج زير را داشتند.
-خطر مرگ به هر دليلي 13 درصد كمتر است
-خطر مرگ بر اثر بيماري قلبي يا سكته مغزي 12 درصد كاهش مي يابد
-10٪ خطر مرگ ناشي از سرطان كمتر است
-35٪ كاهش خطر مرگ ناشي از بيماري هاي تنفسي مانند بيماري مزمن انسدادي ريه
نويسنده اصلي اين مطالعه و دانشكده پزشكي هاروارد. مربوط به خون است.
در بهترين حالت ، محققان مي گويند مردم بايد دو وعده ميوه و سه وعده سبزيجات در روز بخورند.
بيشترين فوايد سلامتي ناشي از خوردن سبزيجات تيره (كلم پيچ ، اسفناج) و ميوه ها و سبزيجات غني از ويتامين C و بتاكاروتن (مركبات ، ميوه ها ، هويج) است. ويتامين C و بتاكاروتن آنتي اكسيدان هايي هستند كه مي توانند در پيشگيري از سرطان نقش داشته باشند.
نكته ديگر ، بر اساس نتايج اين مطالعه ، اين است كه خوردن بيش از 5 وعده ميوه و سبزي در روز فايده قابل توجهي در كاهش خطر مرگ ندارد. دكتر وانگ تأكيد مي كند كه اگر روزي نتوانيد ميوه و سبزيجات دريافت كنيد ، مي توانيد روز ديگر كمي بيشتر از حد معمول غذا بخوريد تا متوسط مصرف هفتگي اين مواد افزايش يابد.
براي اين كار نيازي به ايجاد تغييرات اساسي در رژيم غذايي معمولي خود نداريد. به عنوان مثال ، صبحانه شامل يك كاسه غلات با زغال اخته ، تخم مرغ آب پز و گوجه فرنگي ، پياز و اسفناج است. ناهار مي تواند سالاد ميوه و سبزيجات مورد علاقه شما (سالاد كلم پيچ و اسفناج ، گريپ فروت ، فلفل قرمز ، برش هويج) ، ماست و توت فرنگي ، يا اسموتي كلم و انبه باشد.
براي شام كلم بروكلي ، كدو سبز ، كدو سبز و ديگر سبزيجات بخوريد. اگر فرصتي براي خوردن سبزيجات كافي در طول روز نداريد ، يك سالاد بزرگ براي شام با سبزيجات رنگارنگ و پروتئين فراوان مانند مرغ كبابي و ماهي آماده كنيد.