كريم رجب زاده اظهار مي كند كه اجراي طرح هاي محافظت از كاربران در فضاي مجازي نتايج خوبي نداشته است و بسياري از افراد به طور جدي تحت تأثير قرار گرفته اند. اين شاعر در گفت وگو با مجله آنلاين ، از آسيب شناسي اجراي طرح حمايت از حقوق كاربران فضاي مجازي در زمينه هاي …
عليهِ مردم! – مجله آنلاين https://online-mag.ir/2021/07/عليهِ-مردم-مجله-آنلاين/ مجله آنلاين Fri, 30 Jul 2021 20:33:45 0000 مجله هنري و فرهنگ https://online-mag.ir/2021/07/عليهِ-مردم-مجله-آنلاين/ كريم رجب زاده اظهار مي كند كه اجراي طرح هاي محافظت از كاربران در فضاي مجازي نتايج خوبي نداشته است و بسياري از افراد به طور جدي تحت تأثير قرار گرفته اند. اين شاعر در گفت وگو با مجله آنلاين ، از آسيب شناسي اجراي طرح حمايت از حقوق كاربران فضاي مجازي در زمينه هاي …
كريم رجب زاده اظهار مي كند كه اجراي طرح هاي محافظت از كاربران در فضاي مجازي نتايج خوبي نداشته است و بسياري از افراد به طور جدي تحت تأثير قرار گرفته اند.
اين شاعر در گفت وگو با مجله آنلاين ، از آسيب شناسي اجراي طرح حمايت از حقوق كاربران فضاي مجازي در زمينه هاي فرهنگ و ادبيات صحبت كرد. در سال هاي اخير ، با وجود صنعت نشر ، بخش مهمي از ادبيات در فضاي مجازي (شبكه هاي اجتماعي) كار مي كند. “حدود دو سال است كه بيشتر دنياي ادبيات به پلتفرم هاي مجازي منتقل شده است ، و امروزه بسياري از افراد فرهنگ و ادبيات در فضاي مجازي فعاليت مي كنند. ما از فضا به ويژه سكوهاي سنتي خارجي براي فعاليت هاي خود استفاده مي كنيم. ” ادبيات ، اين فضاي مجازي است ، اين فضا مي تواند به گسترش تجارت فرهنگي كمك كند. وقتي اين فضا را مي بندند ، عملاً مانع تنفس فرهنگي مي شوند. به عبارت ديگر ، آنچه اتفاق مي افتد يك اتفاق ناخوشايند است.
وي گفت: “در حال حاضر ، نشريات آنطور كه بايد مي نويسند ، از ترس ممنوع شدن.” يعني فضا باز نشده و بدتر مي شود.
رجب زاده كه معتقد است اكنون از طريق اينترنت به جهان متصل شده ايم ، در برنامه هاي حفاظت از حقوق كاربران در فضاي مجازي به آسيب هاي ديگر اشاره مي كند و مي گويد: در اين فضا زنده بمانيد وقتي تاسيساتي از جامعه سرقت مي شود ، همه جا از دست مي رود و همه جا رنج مي برد. بخشي از فرهنگ آن ، بخشي از اقتصاد آن ، برخي از مشكلات اجتماعي و رواني آن ، همه اينها تأثير منفي دارد و حتي در زمينه فرهنگ جدي تر است.
نويسنده مي گويد: “اين يك سلام عاشقانه است.” تا به حال ، اگر كتابي پيدا نمي كردم ، مي توانستم در اينترنت جستجو كرده و براي خواندن آن به آن دسترسي داشته باشم. ” متناوبا ، اگر فرهنگ لغت نداريد ، مي توانيد به اينترنت دسترسي داشته باشيد و از آن استفاده كنيد. برداشتن اين تأسيسات خسارات مختلفي را به دنبال خواهد داشت. آيا مي توان در يك جامعه بسته زندگي كرد؟ جهان يك دهكده كوچك است ، رابطه بين مردم و جهان از طريق اين اينترنت شكل مي گيرد و تبادل فرهنگي جهان از طريق اين اينترنت انجام مي شود.
كريم رجب زاده با انتقاد از برنامه هاي حفاظت از حقوق كاربران در فضاي مجازي ، گفت: فضا. ” آنها دوست دارند هر طور كه دلشان مي خواهد رفتار كنند و با اين كار فرهنگ را ريشه كن مي كنند. آيا مي توان 80 ميليون نفر را از رسانه هاي عمومي غارت كرد؟
وي در پاسخ به سوالي در مورد تأثير فرهنگ و نظر نويسنده در چنين تصميماتي گفت: “كدام نويسنده؟” قلم وابسته يا قلم غير وابسته؟ “وي گفت:” آنها كار خود را انجام دادند. به طور فزاينده و مهم نيست كه چقدر اهالي فرهنگ مي گويند ، اين گوشه گوش دادن نيست. “اگر همه اهالي فرهنگ دور هم جمع شوند و بيانيه اي بنويسند ، كار خود را انجام مي دهند.
كريم رجب زاده در پايان گفت: “اميدوارم فضا ديگر بسته نشود زيرا اين اتفاق نمي افتد ، روابط فرهنگي جامعه حفظ مي شود و جامعه ديگر شاد نخواهد بود.” مردم به اين فضاي مجازي وابسته هستند و اگر آن را از آنها بگيريد ، بيشتر افسرده مي شوند. اين نتايج خوبي نمي دهد و عموم مردم آسيب جدي مي بينند.
طرحي براي حمايت از حقوق كاربران فضاي مجازي ، كه روز دوشنبه (25 اوت 1400) از دستور كار مجلس حذف شد اما تاكنون واكنش ها و مخالفت هاي زيادي را در پي داشته است ، در 6 آگوست بسته شد. در اين جلسه ، نمايندگان پارلمان به راي مثبت و 121 راي دادند. به درخواست برخي از اعضا رأي مثبت داد. بر اساس اصل 85 قانون اساسي ، با موافقت قانونگذاران با اين درخواست ، برنامه هاي حفاظت از حقوق كاربران در فضاي مجازي توسط كميسيون ويژه مشترك مورد بررسي قرار مي گيرد نه دادگاه عمومي پارلمان. در صورت تصويب نهايي ، به شوراي نگهبان ارسال مي شود.
پيش از اين دو شاعر ديگر به نام هاي عبدالجبكاكايي و اسماعيل اميني در گفتگو با مجله آنلاين از اين طرح انتقاد كرده بودند.
انتهاي پيام