تفسير دعاي روز هشتم ماه رمضان

به خبرنامه تخصصي برنامه نويسي و سئو خوش آمديد.

تفسير دعاي روز هشتم ماه رمضان

۶ بازديد

به گزارش آژانس مجله زنده خبري؛ شرح دعاي روز هشتم ماه مبارك رمضان به شرح زير است: به نام خدا “خدايا ، يتيمان را رحمت و غذا را براي يتيمان ، و مكاشفه صلح ، و محبت شريف را براي مدت طولاني ، يا پناه صالحان قرار ده.” “اي خدا ، در اين ماه ، …

تفسير دعاي روز هشتم ماه رمضان https://livemag.ir/2021/04/تفسير-دعاي-روز-هشتم-ماه-رمضان/ https://livemag.ir/2021/04/تفسير-دعاي-روز-هشتم-ماه-رمضان/#respond مجله زنده خبري Wed, 21 Apr 2021 01:45:38 0000 استاني https://livemag.ir/2021/04/تفسير-دعاي-روز-هشتم-ماه-رمضان/ به گزارش آژانس مجله زنده خبري؛ شرح دعاي روز هشتم ماه مبارك رمضان به شرح زير است: به نام خدا “خدايا ، يتيمان را رحمت و غذا را براي يتيمان ، و مكاشفه صلح ، و محبت شريف را براي مدت طولاني ، يا پناه صالحان قرار ده.” “اي خدا ، در اين ماه ، …

به گزارش آژانس مجله زنده خبري؛ شرح دعاي روز هشتم ماه مبارك رمضان به شرح زير است:

به نام خدا

“خدايا ، يتيمان را رحمت و غذا را براي يتيمان ، و مكاشفه صلح ، و محبت شريف را براي مدت طولاني ، يا پناه صالحان قرار ده.”

“اي خدا ، در اين ماه ، به من يتيمان را محبت ، و غذا و وحي را براي سلام و معاشرت با افراد با عزت بده ، تا پناهگاه آرزوهاي تو باشم.”

نماز روز هشتم ماه رمضان

در اين دعا ما چند چيز از خدا مي خواهيم ، چيزهايي كه در اين فصل از خدا مي خواهيم مربوط به كيفيت معاشرت و برقراري ارتباط با افراد جامعه است. آنچه در اين هفت روز تاكنون خوانده ايم ، همه چيز در مورد رابطه انسان با خدا بوده است: خدايا ، تو را در نماز توفيق ده. بالا آمدن؛ روزه گرفتن؛ مثل نماز. خلاصه اين كه درخواستي براي ايجاد ارتباط بين بنده و خدا بود. همچنين بين بنده و ساير بندگان رابطه وجود دارد؛ يعني فرد با اجتماع ؛ و رفتار مrsمنان در بين خود ، كه بيشتر احكام اسلام در اين زمينه است

اسلام و ظرافتهاي اجتماعي

احكام و مقررات اسلام به يك معنا دو معني دارد؛ يكي تنظيم روابطي كه بايد با خدا داشته باشم و ديگري در مورد قوانين و مقرراتي است كه بر روابط جامعه مسلمانان با يكديگر و آداب معاشرت ، معاملات و امثال آن حاكم است. احكام اسلام در اين قسمت دوم بسيار بيشتر است ، زيرا اگر وضعيت جامعه در اين جهان مطلوب باشد و روابط انساني با جامعه سالم باشد و جامعه صالحي شكل بگيرد و م believeمنان در سايه اين جامعه صالح زندگي كنند ، پس آموزش حاصل شود آموزش آخرت بر اين اساس است و اگر مي خواهيم جامعه اي صالح سامان يابد ، بايد از دستورالعمل هاي اسلام پيروي كنيم: نحوه رفتار مردم با يكديگر ؛ موقعيت هر كلاس نسبت به كلاس ديگر چگونه است؟ اخلاق اسلام نيز در اين بخش گنجانده شده است. آدم بايد خوب كار كند ، نيكي كند ، به كسي احتياج نداشته باشد ، ظلم نكند ، تا جايي كه ظلم نكند. اين دستور براي مسلماناني است كه متحد و به اصطلاح متحد هستند.

يكي از مواردي كه اسلام بسيار بر آن تأكيد دارد ، حمايت از افراد ضعيف و فقير است. نيكي كردن به كساني كه به نوعي ضعيف و ناتوان شده اند ، كه اكنون آنها را ضعيف تعبير مي كنيم. شخصي كه نياز به كمك دارد او به عشق احتياج دارد. به عنوان مثال ، فردي فقير شده و به مهرباني و احسان احتياج دارد. يا ما يتيم و بي خانمان هستيم. اين در نهايت نياز به كمك و مساعدت دارد.

به ويژه در مورد محرومان و مظلومين ، اسلام به شدت تأكيد كرده است كه مسلمانان وظيفه دارند كه به آنها نيكي كنند. در اين دعا (دعاي روز هشتم ماه مبارك رمضان) از خداوند مي خواهيم كه ما را در اين امر موفق سازد. يكي از اين كارها رحمت براي يتيمان است

نياز به يتيمان براي كمك معنوي و عاطفي

يتيم جمع يتيم است. يتيم شخصي است كه پدر ، مادر يا هر دو را از دست داده باشد. يتيمان ضعفي هستند كه شديداً به كمك و رحمت نياز دارند.

ما نمي خواهيم بگوييم كه يتيم فقط از نظر مادي محروم و بدبخت شد! همچنين از جنبه هاي معنوي برجاي مانده است. از نظر مادي ، پدرش ممكن است ثروتمند و موروثي باشد ، كه بايد توسط سرپرستي رعايت شود تا اصطكاك از بين نرود ، اما جنبه اصلي معنوي اين است كه يتيم از عشق پدري يا مادري محروم شده است. در اينجا وظيفه مسلمانان است كه به والدين خود عشقي را كه به آنها داده اند بدهند. اين چيزي است كه او مي گويد: “اوه ، خدا! “مرا با يتيمان مهربان گردان و با يتيمان مهرباني كن.” قانون مقدس اسلام دستور مي دهد كه شرايط يتيم رعايت شود. به عنوان مثال گفته مي شود پاداش شخصي كه دستي به مهرباني و محبت به يتيمي مي دهد چقدر است ، يا اگر مانند يتيمي گريه كنيد ، عرش خدا مي لرزد. اين بدان معناست كه مسلمانان نبايد اجازه دهند كه يتيمي گريه كند. اين مسئوليت همه مسلمانان است. مخصوصاً كساني كه با او رابطه دارند. به ويژه در ماه مبارك رمضان ، همانطور كه پيامبر (صلي الله عليه و آله و سلم) در پايان ماه شعبان فرمان داد و اين سنت بسيار مفصل است. وي در بخشي از اين خطبه معروف در توصيف ماه رمضان گفت: . اين چيزي است كه او مي گويد: خدايا! در اين روز از ماه رمضان ، از شما مي خواهيم كه در قلب ما مهرباني و مهرباني با يتيمان داشته باشيد.

درخواست ديگر در اين دعا “خوردن” است. ارضاي گرسنگي يكي از عباداتي است كه به شدت مورد تأكيد و توصيه قرار گرفته است. از جمله مظلومي كه نياز به مراقبت دارند ، كساني هستند كه در فقر احاطه دارند. با غذا اشاره به اين است فقر را كاهش دهيد. البته ، غذاي مخصوص نيز بسيار خاص و سفارش يافته است ؛ يعني به گرسنه ها نان مي دهد. اين يكي از بالاترين عبادت هاست و باعث مي شود فرد از موقعيت پرستش و تقرب به خدا فراتر رود ، كه به مردم اجازه دهيد گرسنه ها را راضي كنند و اين يكي از مواردي است كه بيشتر براي ماه رمضان توصيه مي شود.

“و به فقير خود اعتماد كن.”

مردم! در اين ماه رمضان به فقرا و مستمندان ايمان داشته باشيد. فقرا ، يعني آنهايي كه خيلي بيمار هستند. فقرا كساني هستند كه ناراضي هستند اما به اندازه فقرا فقير نيستند

نقاط ضعف را پيدا كنيد

اين وظيفه مسلمانان است كه تا آنجا كه مي توانند به افراد ضعيف و نيازمند جامعه كمك كنند. يعني بخصوص در ماه رمضان توصيه مي شود روزه را متوقف كنيد و غذا بخوريد. ناگفته نماند كه اين غذاها اختصاص به اين واقعيت ندارد كه مهماني بايد فقير و گرسنه باشد ، البته اين يك مقدمه است. اصل تغذيه – حتي اگر مهماني غني و غني باشد – ارزشمند است. همان سرگرمي و غذا خوردن يكي از مواردي است كه بسيار فضيلت دارد مخصوصاً در ماه مبارك رمضان كه داراي فضيلت و پاداش مضاعف است.

پيامبر گرامي اسلام فرمود: “من برازنده مeverمني هستم كه براي رقابت و نجات م believeمنان روزه مي گيرم.” در زمان هاي قديم روزهاي من بهتر بود. به عبارت ديگر ، در گذشته مسئله گره خوردن به مهماني ها و قطع روزه در شب هاي ماه رمضان بيشتر ديده مي شد.

مومنان و مومنان بايد توجه داشته باشند كه اين يك سنت حسنه در ماه رمضان است

آنها افطاري را به سايم گم كردند. » حالا آيا افطار را پيش او مي بريد يا او را به خانه خود دعوت مي كنيد. در مساجد كه بعضي اوقات خرما يا چيز ديگري براي افطار سرو مي شود ، اين نيز نوعي غذا محسوب مي شود. در هر صورت ، غذا خوردن به هر طريقي يكي از بزرگترين عبادات است ، خصوصاً افطار دادن و غذا دادن به گرسنگان كه بسيار مفيدتر است و در طي اين دعاي شريف مي خوانيم: “وفشاa ال” سلام.

سلام پرچم صلح و آرامش

سومين نمازي كه آن روز داريم اين است: خدايا! در گسترش صلح و آرامش و صلح در بين مردم به ما موفقيت دهيد. يعني خود ما بايد سالم باشيم و امنيت جامعه را متزلزل نكنيم و بايد تلاش كنيم و سعي كنيم امنيت جامعه را متزلزل نكنيم و صلح و امنيت بايد جامعه ما را اداره كند. همه بايد به هم سلام كنند افتتاحيه “سلام” همان گسترش صلح و آرامش است. اين يكي از بزرگترين زيارات است. گفته مي شود كه وي مي گويد: “خوب است م belمن غذا نخورد ، به مردم غذا ، صلح و بركت دهد.”

(بهترين شما كساني هستيد كه گرسنه ها را سير مي كنند و در ميان مردم سلام مي فرستند و در حالي كه بقيه مي خوابند نماز شب مي خوانند).

ائمه معصومين (عليهم السلام) آنها را “ناجي” مي نامند ، يعني چيزهايي كه انسان را از آتش جهنم نجات مي دهند.

مواردي كه در اين فصل از دعا مي خوانيم از مهمترين مواردي است كه به رابطه شخص با همنوع خود مربوط مي شود. يكي از خواسته هاي ما در اين بيانيه اين است: ارتباط با خوبي ها. در دعاي روز هشتم مي گوييم: خدايا ، سخنان خوب به ما بده ، يعني ما را در برقراري ارتباط با افراد خوب موفق كن. برقراري ارتباط با افراد خوب.

يكي از دستورات مهم اسلام كه در روشنگري و تربيت نيز بسيار م effectiveثر است ، داشتن يك همراه خوب و يك دوست خوب است. بيشتر انسانهاي خوب و بد از يك دوست بد و يك دوست خوب ناشي مي شوند. بنابراين ، در اين قسمت از دعا ، اين خواسته را به خاخام ها خطاب مي كنيم: «اوه ، خدا! “اين امكان را براي ما فراهم كنيد كه بنشينيم و با افراد خوب دوست شويم.” در بخش آخر اين دعا ، ما مي خوانيم “در طول يا پناهندگي پدر و مادرمان”.

همانطور كه به نظر مي رسد ، در پايان هر دعا ما به يكي از صفات خدا مي پردازيم ، كه همه ما در اينجا آن را “طول” مي ناميم. طول به معناي پاداش و لطف است. شما يك روياپرداز هستيد.

https://livemag.ir/2021/04/تفسير-دعاي-روز-هشتم-ماه-رمضان/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.